2 Mart 2016 Çarşamba

Biz Kimiz?


Büyüyenbebek ailesi olarak temel amacımız, sizler için hazırladığımız birbirinden ilgi çekici görsel ve içeriklerle  ebeveynlere bebeklerin erken gelişimleri hakkında yardımcı olmak ve bebeğinizle geçireceğiniz zamanı daha kaliteli  bir zaman dilimine çevirmektir.

Bizler ortak deneyim ve bilgilerimizi sizlere aktarmak için büyük bir heyecan içindeyiz. Çünkü bizler de tıpkı sizler gibi dünyanın en muhteşem duygusunu yaşayan insanlarız, birer anne babayız. Bu uygulamayı, sizlerin bir hastane odasında tatlı bir heyecan içinde ultrason cihazından bebeğinizi ilk gördüğünüzde, doğduğunda, minicik ayağıyla ilk adımı attığında ve ağzından çıkan ilk kelimeyi işittiğiniz anlarda hissettiğiniz, ömür boyu unutamayacağınız duyguları en derinden hissederek hazırladık.


Buyuyenbebek ailesi olarak bize ulaşan ve bizim ulaşabildiğimiz tüm ebeveynlerin bebeklerinin bedensel, zihinsel, duyusal, sosyal ve dilsel alanlarında gelişimlerini desteklerken bebeğinizle aydan aya yapabileceğiniz etkinliklere yer veriyoruz. Eğlenceli oyunlar ve birbirinden güzel ve faydalı içerikli görsellerle sizlere verimli bir zaman sunuyoruz. Bizler, bebeklerinizin yaşam kalitelerini artırıp sağlık ve huzur içinde büyümelerini sağlamak için son derece kararlıyız.  Bebekleriniz kadar tatlı günler geçirip, minik dostlarımızın huzur içinde büyümesi dileğiyle…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder